Jonge horeca-ondernemers verenigen zich in JHO

Printerversie
Gepubliceerd op: 19-04-2021 | Gewijzigd op: 19-04-2021
Acht jonge Bossche horeca-ondernemers hebben zich verenigd om samen te ondernemen en evenementen op te zetten.
Op initiatief van Niels Geers hebben acht ondernemers uit de Bossche horecawereld een vereniging opgezet 'Jonge Horeca Ondernemers[JHO]. Doel is zakelijk samen te werken en kennis te delen en gezamenlijk evenementen op te zetten. Ook is het de bedoeling nieuwe jonge ondernemers een starterspakket aan te bieden.
Onze vereniging JHO is niet als een protest bedoeld tegen de bestaande Horeca-afdeling 's-Hertogenbosch, maar een aanvulling,  zegt ínitiatiefnemer Geers, die eigenaar is van Sport legends in de Snellestraat,  in het Brabants Dagblad van 19042021.

Andere leden zijn Café Voltaire in de Stoofstraat, restaurant  Noemme Korte Putstraat 1G, Poolcafé The Corner Pocket op hoek Zuid-Willemsvaart-Hekellaan, Rooie Haan Kerkstraat 83, restaurant Padrino's op Kerkstraat 38 A, restaurant de Druif op de Markt en Velvet op de Parade.
De acht Bossche horeca-ondernemers die hun bedrijf meer zakelijk en meer promotioneel in verenigingsverband [JHO] gaan aanpakken. foto © de vaste clique, april 2021.