Op Oude Dieze 25 opent rond 5 juli dagrestaurant 'Anne & Max'

Printerversie
Gepubliceerd op: 17-05-2021 | Gewijzigd op: 20-05-2021
De keten restaurants 'Anne & Max' gaat na een ingrijpende metamorfose van het beeld bepalende pand op de hoek Oude Dieze-] Zuidwal rond 5 juli 2021 open als dagrestaurant. Dat wil zeggen onder de bedrijfsnaam Anne & Max serveren de horecamanagers Rob en Laura  vanaf 's morgens vroeg tot  18.00 uur achtereenvolgens ontbijt, koffie [op kantoor], lunch, [high] tea of hartige hapjes. 
...................................
-Hierboven: Het beeld bepalende pand op de hoek Oude Dieze-Zuidwal-Pettelaarseweg dat voortgaat als restaurant 'Anne & Max'. foto © henk van esch, 19 mei 2021.
-Hieronder: Een foto van een van de zaak twintig zaken die verspreid liggend over het gehele land met name in het Westen, maar ook in Breda,  Eindhoven en Arnhem.

De nieuwe zaak wordt beheerd door het stel Rob Kunst [36 jaar] en Laura Sauvé  [30 jaar]. Rob volgde de hotelschool, resp. in Tiburg en in Maastricht.
De uitbaters van 'Anne & Max', die zich als doel stellen een gezellige huiskamer in de stad te worden, hebben ook als extra service:  afhalen en bezorgen, ook voor 'koffie op kantoor'.  Behalve als restaurant kan men er ook voor een werkkamer terecht. En later -na de opening- worden er op de etage ook nog drie boutique hotelkamers ingericht.. Voor meer info: www.annemax.nl Zie ook instagram annemaxdenbosch