Snellestraat: 'Mijn naam is Bont', eigen concept, eigen stijl

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-10-2009 | Gewijzigd op: 30-11-2011
De Snellestraat  is sedert het gereedkomen van het project van Aannemer Drijvers sterk in beweging. Er zijn zaken bijgekomen, anderen zijn verhuisd.
Snellestraat 23:  Tegenover het nieuwe DIT, op de plek waar het modern gestyleerde restaurant eerst zat,  is 'Mijn naam is Bont' gekomen. Deze zaak van Marloes Timmerman meldt  op de raampartij  'etn.drinken Lunsj'.  Op internet wordt 'Bont' beschreven  als:hip, gezellig, huiselijk en kindvriendelijk.

Snellestraat 23: Het oude DIT is veranderd in het nieuwe 'Mijn naam is Bont', een gezellig restaurantje van Marloes Timmerman.
In een fris en licht interieur worden alleen voorgerechten voor de eenheidsprijs van € 9,50 geserveerd.

foto's © paul kriele, 31 augustus 2009.
Een trotse Marloes Timmerman, die het creatieve brein is achter het concept van 'Mijn naam is Bont'.

foto © paul kriele, 23 oktober 2009.

Marloes Timmerman gaf Bastion Oranje een kijkje achter het concept van Mijn naam is BONT, het redelijk nieuwe restaurantje op Snellestraat 23 dat de plaats in naam van DIT. 'Met dit concept BONT ben ik met vrienden vanaf augustus 2008 bezig geweest. Veel gebrainstormd, 1001  ideeën zijn er door je kop gegaan en we hebben ook veel gelachen,' aldus Marloes.
''We wilden per see geen kopie van de overkant. De inrichting met veel frisse tinten en licht meubilair heb ik zelf bedacht. Ook de verbouwing werd door mijn vrienden en ik eigenhandig uitgevoerd.' 

Inderdaad 'Mijn naam is Bont' ziet er dan wel even fris en plezierig uit, met vrolijke kleuren en originele vondsten, zoals spreuken op de muur en een handzame gids op tafel voor allerlei doedingetjes om het wachten te verzachten, het heeft een eigen gezicht en straalt  een eigen sfeer uit. De enige vergelijking is de drukte, blijkbaar valt 'BONT' bij meer mensen in de smaak. 

Geen kopie, maar de sfeer is ook even vriendelijk als bij DIT. Alleen de- om de 3 maanden wisselende - kaart is met de Italiaanse en Mexicaanse gerechten meer gespecialiseerd.
Bij Mijn naam is BONT leidt Pieter Roosing [voorheen Burg Golf] de zaak en zwaaien twee koks in de keuken de scepter. Die werken ook aan een steeds wisselende kaart. Maar niet alleen de menukaart, ook het interieur blijft in beweging, aldus Marloes die  binnenkort een hoekje in de zaak nog gezelliger wil maken. 


Terug naar boven