Reünie Paradecafé's

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-06-2008 | Gewijzigd op: 24-06-2008

Ruim 250 oud-gasten gaven gehoor aan de oproep voor een Parade-reünie.
foto © rob van buren, 8 juni 2008
Met een even culinair als muzikaal programma werden ruim 250 [oud-] bezoekers van café De Parade uit de jaren1965-1985 onthaald in De Raadskelder. Daar verwelkomde Tonny Radmaker jr. op zondag 8 juni 2008 deze [oud-]Bosschenaren die in die jaren te gast waren geweest bij of Henk en Wil Leenaerts of bij Ted en Ingrid van de Mortel.
Ook Loek Willems, oud ober, was aanwezig, evenals Cecile van Roosmalen, de weduwe van Han van Roosmalen. 

De band 'Flash on' uit Lage Mierde en de trombonist Bert Boeren met een gelegenheidscombo zorgden voor de muzikale noot. Soms kwam daar als soliste Ingrid van de Mortel bovenuit. 
Organisator Rob van Buren, die bij de voorbereidingen assistentie kreeg van zijn zus Cécile van Roosmalen, registreerde 258 gast, afkomstig uit Spanje, Frankrijk, Duitsland en Griekenland. Sommigen waren speciaal waren overgekomen. Binnenkort gaat er een site on line, zodat iedereen de herinneringen nog eens kan beleven.  
Rob van Buren was van 1977-begin 80 in dienst en Loek Willems 1967-1978.

Hierboven een indruk van de sfeer op de reünie-avond. Loek Willems draagt het vetlederen toegangsbewijs van weleer. 
foto's © rob van buren, 8 juni 2008

Gezellig en geanimeerd, met culinaire accenten, zo sloot de reünie van café De Parade zondagavond af. De persoonlijke entreebewijzen waren nagemaakt van vroeger. Toen kreeg men als toegangsbewijs voor carnaval in de Parade een vetlederen medaille. Die werden nog eens nagemaakt. Het enige verschil was, dat er nu Reünie en het jaartal 2008 op stond vermeld.