Jan v Son: Stamineeke overgenomen

Printerversie
Gepubliceerd op: 25-10-2006 | Gewijzigd op: 31-01-2010
Gay-cafe 't Stamineeke in het  1e Korenstraatje.

foto © paul kriele, 2 oktober 2007.

Het gaycafé ‘t Stamineeke in het 1e Korenstraatje is overgenomen door Jan van Son. Van Son heeft al diverse horecapanden in de Uilenburg, zoals Jij en ik en Caroussel en Kings in de Vughterstraat.
De naam van Stamineeke wijzigt, maar de sfeer van gay café en interieur blijven hetzelfde, aldus John van Kessel die met partner Hans Verhagen, voor de eigenaar brouwerij InBev, de zaak beheert. John gaat een jaar ergens in loondienst, maar ambieert tzt een zaak in de Groote Wielen te openen. Hans is in het dagelijks leven kok. Heidi, die in de stad al in de horeca werkzaam is, wordt de nieuwe uitbaatster.  

Geruchten over verkoop Stamineeke  2 oktober 2007.
Al maanden liepen de geruchten dat de uitbaters - Hans Verhagen en John van Kessel - zouden stoppen met de gay-bar 't Stamineeke in het Eerste Korenstraatje 14. Vanmorgen vertelde John dat hij die geruchten ook al maanden moet aanhoren. 'Binnenkort hoor je er meer van,' aldus John. 'Bastion Oranje is de eerste die het nieuws zal vernemen.' 
Bij die geruchten hoort dat Hans en John Het Vliegend Herd zouden hebben gekocht en daar met een dagcafé verder willen gaan.