Zoeken
3e kookboek van kok/docent Albert Kooy
Printerversie |
Auteur/kok Kooy, die met Geert van de Ven initiatiefnemer is van het www.restaurantpunt.nl in het Bossche SM’s en docent aan de koksopleiding van het Koning Willem 1-College, betreurt het, dat de Nederlandse cuisiniers vasthouden aan de traditionele eetcultuur en nauwelijks creativiteit tonen. Door hoog technologische ontwikkelingen kunnen Nederlandse producten net zo lekker smaken als we dat in Italië, Spanje of Frankrijk bijv. met een tomaat, aubergine of courgette proeven.
![]() |
![]() |
De directeuren/eigenaars van de b.v. Restaurant Punt.nl, die zich donderdag 28 juni 2005 aan de pers presenteerden met o.a tv-kok Albert Kooy. | foto © marc venrooij, 28 juni 2005. |
Het boek is vanaf 29 september 2006 verkrijgbaar. Zie ook www.restaurantpunt.nl en www.nieuwenederlandsekeuken.nl [geen linken !]