Henkelmannen gooien hoge ogen biertapwedstrijd

Printerversie
Gepubliceerd op: 31-10-2004 Bert en Nicole Henkelman-Blom dingen naar de hoogste titel bij de Nationale biertapwedstrijden, waarvan de finale zich in december 2004 in Amsterdam voltrekt. 
Nicole heeft samen met Bert Henkelman het beheer van café De Paternoster op de Markt . In de provinciale voorronde behaalde zij- achter haar man Bart Henkelman die eerste werd, en Björn Bijnen [2e] de derde plaats. Daarmee zijn de Henkelmannen de beste Brabantse viertappers! Aan die provinciale ronde ging de regionale wedstrijd vooraf waarbij Bert eindigde bij de eerste vijf. 

De oorkonde die aan de gevel van Café De Paternoster is bevestigd. van de Centraal Brouwerij Kantoor voor de Nationale Biertapwedstirjden waarbij Bert Henkelman eerste werd bij de provinciale voorronde.

foto © paul kriele,31 oktober 2004.

Bjorn Bijnen is werkzaam in café Bar de Luc van de Van Kollenburgs in de Korenbrugstraat.
De provinciale voorronde was begin oktober in Boerke Mutsaerts in Tilburg. 
Bert Henkelman toont trots het schild dat op de gevel van de Paternoster werd bevestigd . Hij blikt alvast vooruit op de landelijke finale in Amsterdam. Die vindt zowel in Escape als in Grand Café De Kroon op 7 december 2004 plaats. Daar zullen vanuit het hele land 36 kandidaten aantreden voor de titel beste biertapper van Nederland, uit elke provincie 3 kandidaten.