Opening kookstudioTecklenburg in Berlicum

Printerversie
Gepubliceerd op: 03-06-2004 | Gewijzigd op: 30-08-2010
Donderdagavond 3 juni 2004 heeft Frank Tecklenburg op het Raadhuisplein in Berlicum de nieuwe kookstudio Culinair College Tecklenburg geopend. 
In het pand worden onder meer workshops gehouden. Ook de opzet van cursussen is erg uiteenlopend, maar ze hebben in ieder geval met de bereiding van gerechten en lekkernijen [bijv. bonbons] te maken.
Een indruk van de receptie bij de opening van Culinair College Teckelenburg op donderdag 3 juni 2004

Bovenstaande foto's: In het gloednieuwe- in kleur en desin stijlvolle- interieur vormden Frank en Floortje Tecklenburg-Albertus het middelpunt. 
In hun nieuwe domein werden zij door velen gelukgewenst en rijkelijk met cadeaus en bloemen bedeeld. Ook de wederzijdse ouders Tecklenburg en Albertus waren present.
 
foto's © 3 juni 2004.

Frank en zijn vrouw Floortje dankten op de openingsreceptie alle vrienden en collega's die de laatste weken hebben bijgedragen aan de opzet en verwezenlijking van de kookstudio aan het Raadhuisplein in Berlicum. Speciaal de wederzijdse ouders -Tecklenburg en Albertus- werden genoemd. 
'belachelijke huurprijzen'
Frank zag het als reguliere horecaondernemer niet meer zitten. Het werk onder zoveel stess beviel hem niet langer. Hij verkoos er voor meer creatief bezig te kunnen zijn. Als ander argument noemt hij de huurprijzen van panden in de binnenstad. 'Veel onroerend goed is in handen van enkele ondernemers. Die bepalen de markt in de stad. Daar pas ik voor,' aldus Frank van Tecklenburg.
De professionele apparatuur waarmee Culinair CollegeTeckelenburg werkt.

Kookschool van Frank Tecklenburg  bericht dd.18 maart 2004
De kok wordt culinaire grootheid: Frank Tecklenburg begint in mei 2004 in Berlicum de kookschool 'Culinair College Tecklenburg'. Tecklenburg is lid van een culinaire familie: een oom [of vader] had de delicatessenwinkel in de Visstraat, en een van zijn grootouders zat al in de jaren veertig/vijftig met een viswinkel op de Hinthamerpromenade! Frank startte ooit in de Vughtertsraat Roxy's, een in Jugendstil ingericht petit restaurant met een originele kaart.
Bij CCT kan men individueel of met vrienden koken, maar ook een feestje vieren.Tecklenburg mikt ook op de zakelijke markt [bijv. na afloop van vergaderingen]. De kookschool naast het oude raadhuis, heeft ook een eigen site: www.culinaircollegetecklenburg.nl


Terug naar boven