Nieuwe traiteur van de Fagelfamilie in Ridderstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-08-2011 | Gewijzigd op: 16-08-2011
Op Ridderstraat 6, naast opticiëns Van Warmerdam, een pandje van Martin van Warmerdam, voorheen de Italiaanse traiteur 'Seduzione' van Simone van den Dungen-Dankers, komt een traiteur.
Marcel, de broer van Pascale Fagel van 'Le Couple', ook in de Ridderstraat, begint er medio september de traiteur 'Fagel Cuisinier'.

Ridderstraat 6: rechts naast opticiën Van Warmerdam komt 'Fagel cuisinier'.
foto © paul kriele, 16 augustus 2011.

De 51-jarige Marcel heeft een leven lang horecaervaring in diverse restaurants, waaronder de Fagelzaken van diens ooms John, Ton en Paul en het gerenommeerde 'Klein Paardenburg' in Ouderkerk aan de Amstel.
Marcel gaat de zaak samen met zijn vrouw, de slagersdochter Monique Boltrop runnen. Zij doen op dit culinair gebied nagenoeg alles zelf, van sauzen en soepen tot broden en allerlei andere heerlijkheden, zoals paté's en salades.
Mogelijk volgt er in een later stadium nog een uitzendhuis en cateringacitviteiten.

Pascale vertelt dat '...haar broer al lang zijn zinnen op een eigen traiteur had gezet. Door een bezoekje aan de Ridderstraat en eten bij 'Le Couple' raakte hij helemaal enthousiast over de stad en dit pandje dat toevallig beschikbaar kwam. Ja, Marcel is een echte Bourgondiër. Die heeft het in zijn vingers,' vertelt Pascale enthousiast.