Presentatie nieuw boek Sonja Bakker in Coquille

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-05-2007 | Gewijzigd op: 16-04-2012
Dinsdag 8 mei 2007 - rond het middaguur - werd in restaurant Coquille op de Markt het nieuwste boek van Sonja Bakker ten doop gehouden. De titel luidt 'Zomerslank met Sonja'. Tegelijk is ook een Duitse versie 'Erreichen Sie Ihr Traumgewicht' gepresenteerd. 
Sonja Bakker is voedingsdeskundige en auteur. Haar manager Koen Lentink is tevens haar echtgenoot. Sonja Bakker was er met enkele genomineerden van het SBS-tv programma 'Je echte leeftijd.'

.
Op de foto's -middenin- in donker-paarse jurk en met lang blond haar Sonja Bakker en in licht geruit pak met rode stropdas [r.] René Sprangers, de cardioloog van het genoemde SBS-programma.

foto's © paul kriele, 8 mei 2007.
 

De enthousiaste fans en genomineerden van 'Je echte leeftijd', die auteur en voedingsdeskundige Sonja Bakker uit het Noord-Hollandse Avenhorn omringen en haar met gelukwensen en bloemen huldigen: Sonja staat in donker-paarse jurk en met lang blond in he tmidden en tweede rechts ernaast  in licht geruit pak met rode stropdas René Sprangers, de cardioloog van het genoemde SBS-programma.