Gregor Grigoriou opent in maart twee horecazaken

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-01-2012 | Gewijzigd op: 01-01-2012
Gregor Grigoriou, die eerder eigenaar was van Corte in de Korte Putstraat en O'nasis in de Torenstraat, wil per 1 maart 2012 op de Stationsweg-hoek Koninginnelaan een restaurant en hotel en in de Kerkstraat 71 een ijssalon, koffiezaak annex broodjeszaak openen.
De panden zijn van Geoffrey Groenewoud, die tot ergernis van de winkeliers in de omgeving er lang mee heeft lopen leuren, waardoor de panden er verloederd bij stonden.

-Boven: Het hoekpand Stationsweg 35 krijgt eindelijk een -horeca - bestemming.
-Rechts: Kerkstraat 71, heeft een - te - lange tijd leeggestaan. Maar per 1 maart 2012 breekt voor dit pand, dat Geoffrey Groenewoud vier jaar geleden van het bisdom kocht, een nieuw leven aan. 
Dit pand, dat best een opknapbeurt kon gebruiken, krijgt de naam 'Sweet home'.

foto's © paul kriele,1 januari 2012 [l.] en 26 februari 2011.

De restaurateur van Griekse komaf, mikt voor het restaurant op de Stationsweg op een jeugdig - trein-  publiek dat voor een ontbijt langs komt, maar serveert ook lunches en diners in een mediterrane sfeer. Het wordt een dagzaak.
Kerkstraat 71, dat een luxe broodjeszaak annex ijssalon wordt, krijgt de naam 'Sweet home', aldus Gregor tegenover Bastion Oranje.

CV van Grigoriou
Grigoriou begon 30 jaar geleden met zijn Bosch' avontuur met het Grieks restaurant Rhodos op Kerkstraat 87.
Na Rhodos, dat door familie werd voortgezet, startte Gregor in 1995  Corte in de Korte Putstraat, wat een succesformule bleek. Maar in 2003 moest hij door een ziekte stoppen. Het was ook de tijd waarin wel meer horecabazen door bepaalde praktijken het loodje legden.
In 2006 pakte Gregor de draad weer en opende O'nasis op Torenstraat 13-15. Maar deze formule leidde al gauw schipbreuk.
De nu 54-jarige Griek zet  - na een break - per 1 maart 2012 wederom zijn beroep als horecaman weer voort.