Nieuw gay-café 'Push' in Postelstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-03-2012 | Gewijzigd op: 18-03-2012
Met J. de Bresser als bedrijfsleider opent  horeca baas Marcel van Zwam op donderdag 20 maart 2012 [20.00 uur] het nieuwe hippe gay café in de Postelstraat, op de hoek met de Stoofstraat. 
Marcel van Zwam werd met carnaval geconfronteerd met de leegstaande horecazaak Jaloos, waarop hij aan pand eigenaar Willy Robben voorstelde die zaak over te nemen. 
Aanvankelijk zei Robben nee, maar toen zich een kandidaat-bedrijfsleider aandiende, ging Robben overstag.
  Na het achtereenvolgens verdwijnen van diverse gaycafés heeft  Marcel van Zwam met 'Push' op dit gebied een nieuw initiatief genomen.

foto © paul kriele, 8 maart 2012

Uitbater J. de Bresser, die in de Postelstraat voor zichzelf begint, is de voormalige bedrijfsleider van gay-café 'de Kabberdoes op St. Jozefstraat 6.
Op donderdag 20 maart 2012 is de opening van 'Push', die voorlopig nog tot 02.00 uur 's nachts geopend is, maar Van Zwam gaat voor Push een nachtvergunning aanvragen. Maar vóór de officiele opening is 'Push' al in het weekeind geopend.
Na 22 maart 2012 zijn er vrijdags en zaterdags de discoavonden en op de andere dagen 's middags meer een loungecafé.

Het interieur dat er echt wel verlopen uitziet, wordt op dit moment opgeknapt en krijgt een hippe uitstraling met paarse en rode kleuren.