Volop drukte bij opening homocafé Push in de Postelstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-03-2012 | Gewijzigd op: 22-03-2012
Op Postelstraat 37 ging donderdagavond 23 maart 2012 onder enorme belangstelling het nieuwe homocafé van Marcel van Zwam en bedrijfsleider Jan Willem de B. open. Ze hingen er die avond met de benen buiten. Binnen zaten ze als haringen in een ton. Dat er  in Den Bosch nog volop jonge homo's en lesbo's zijn werd bij Push wel bewezen.
En de buren in de Postelstraat en in de Stoofstraat konden meegenieten van de uitgelaten  -vooral - jeugd, die af en aan liep terwijl de pop en rockmuziek zich door de straat verspreidde. 

Binnen bij Push bomvol en buiten Boschtion met Remco de Vaan van het programma 'Follow me' die de horecabaas Marcel van Zwam interviewt [rechts boven].

foto's  © paul kriele, 23 maart 2012/22.30 uur.

Postelstraat hoek Stoofstraat. Donderdagmiddag 23 maart 2012.
Het interieur van Push is klaar, maar in het buitengebeuren werd nog de laatste versiering geplaatst.
 
foto © paul kriele, 23 maart 2012/16.00 uurBericht van 8 maart 2012: Nieuw gaycafé Push in de Postelstraat
Met J. de Bresser als bedrijfsleider opent  horeca baas Marcel van Zwam op donderdag 20 maart 2012 [20.00 uur] het nieuwe hippe gay café in de Postelstraat, op de hoek met de Stoofstraat. 
Marcel van Zwam werd met carnaval geconfronteerd met de leegstaande horecazaak Jaloos, waarop hij aan pand eigenaar Willy Robben voorstelde die zaak over te nemen. 
Aanvankelijk zei Robben nee, maar toen zich een kandidaat-bedrijfsleider aandiende, ging Robben overstag.
  Na het achtereenvolgens verdwijnen van diverse gaycafés heeft  Marcel van Zwam met 'Push' op dit gebied een nieuw initiatief genomen.

foto © paul kriele, 8 maart 2012

Uitbater J. de Bresser, die in de Postelstraat voor zichzelf begint, is de voormalige bedrijfsleider van gay-café 'de Kabberdoes op St. Jozefstraat 6.
Op donderdag 20 maart 2012 is de opening van 'Push', die voorlopig nog tot 02.00 uur 's nachts geopend is, maar Van Zwam gaat voor Push een nachtvergunning aanvragen. Maar vóór de officiele opening is 'Push' al in het weekeind geopend.
Na 22 maart 2012 zijn er vrijdags en zaterdags de discoavonden en op de andere dagen 's middags meer een loungecafé.

Het interieur dat er echt wel verlopen uitziet, wordt op dit moment opgeknapt en krijgt een hippe uitstraling met paarse en rode kleuren.

Terug naar boven