Alsnog verkoop Baron's Lodge [Korte Putstraat]

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-04-2012 | Gewijzigd op: 01-04-2012
Baron's Lodge, op de hoek Korte Putstraat/Lange Putstraat, wordt alsnog verkocht. Nieuwe eigenaar is Ed Voet van Villa Fleuri in Rosmalen. Ruim een jaar geleden lukte het niet omdat  -waarschijnlijk -de eigenaresse van het pand Juliette Manders de verkoop aan de Servier Vesko Stesevic blokkeerde.
Voor Frenk Bergmans is het nog een jaar vooraleer het kontrakt met Manders afloopt. Vorige keer zei hij, zo lang dat kontrakt  duurt, stand by te zijn in de zaak.

Bericht van 10 maart 2011.
De een maand geleden aangekondigde verkoop van Café the Baron's Lodge, op de hoek Lange en Korte Putstraat, gaat niet door. De kandidaat koper Vesko Stesevic heeft in het lopende contract ontdekt  dat het in 2015 afloopt. Stesevic wil de confrontatie met 'einde contract' in 2015 en een mogelijke overdracht aan de pandeigenaresse Julliete Manders voorkomen.
Manders was na de eerste exploitant van - toen nog - de Wildeman-  korte tijd de uitbaatster. Maar ruilde haar café  voor de Parade, waarvan toentertijd Ingrid en Ted van de Mortel de uitbaters waren. 

The Baron's Lodge op Lange Putstraat 18 van Julliette Manders, gepacht door Heineken en als horecazaak gehuurd door Frenk Bergmans ....tot  2015!

foto © paul kriele, 14 juli  2002.

Barons Lodge uitbater Frenk Bergmans is teleurgesteld: 'Ik heb er een week niet van kunnen slapen. Maar nu ik er overheen ben, ga ik gewoon door. Ik wacht eerst nog het gesprek met Heineken af, dat voor deze maand gepland staat. Wat dat betreft vertrouw ik ook een beetje op de juristen  van de brouwerij. Maar voorlopig zal ik gewoon  Frenk Bergmans van 'The Baron's Lodge' blijven,' reageert Bergmans, die liever niets over zijn huisbaas Julliette Manders kwijt wil. 'Het enige dat ik kan zeggen, is .. als het geen horecabaas was geweest de zaak anders zou hebben gelopen.'

Zie ook artikel dd. 6 februari 2011 Baron's Lodge verkocht