Met al 24 leden: Restaurant Alliantie gelanceerd

Printerversie
Gepubliceerd op: 21-04-2012 | Gewijzigd op: 22-04-2012

Donderdag 19 april 2012 presenteerden bij VanderVen& VanderVen Oriental Art [zoals we meldden*] zich de Restaurant Alliantie ’s-Hertogenbosch** met een lunch voor de -eerste- 24 aangesloten leden.
Wethouder Jan Hoskam ontkurkte bij deze ceremonie een fles champagne Magnum Veuve Clicquot voor het pand van VanderVen & VanderVen, die gastheer is van de Art Fair in het Autortron.

*Doelstelling en bestuur
 van de restaurant Alliantie,  die op initiatief van de gemeente is ontwikkeld, is een brug te slaan tussen evenementen en de Bossche restaurants, de verblijfsduur van bezoekers te verlengen en pro-actief gasten te interesseren in een breed aanbod van activiteiten in ‘s-Hertogenbosch.
Gerrit Greveling, ex-patron-cuisinier van het Bossche restaurant Chalet Royal en Marc Raaijmakers, directeur van de de Bossche middelbare Horeca School Koning Willem I College zijn in duoschap aangesteld als voorzitters van de club.

Artiel van 16 april 2012 Bij VanderVen&VanderVen dineren tussen de kunst

Bestuur, Gerrrit Greveling [2e vlr.] en Marc Raaijmakers [3evr.] [3evl] poseren met de 24 leden bij de officiële start van de Restaurant Alliantie 's-Hertogenbosch op de trap bij VanderVen& VanderVen aan het Nachtegaalslaantje.
Links onder aan [paars/blauwe sjaal] Peter Spanjers. Diens dochter Kim [ffSwanjee] zit in het bestuur.
Bart Derksen [Pilkington's] staat met VVV -directeur Rein de Laat achter de kok van Sense.
Wethouder Hoskam lanceerde de kersverse Bossche alliantie op 19 april 2012 officieel door eigenhandig een fles champagne te ontkurken [sabreren].
Hoskam bracht zijn complimenten en succes over aan het bestuur en sprak zijn genoegen uit over de diversiteit van de leden.

Activiteitenplan . De eerste evenementen waarmee een samenwerking gebeurt: Art Fair in Autotron, Jazz in Duketown, Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch, Musuemweekend en Winterparadijs.
Voor meer informatie: www.restaurantalliantie.nl

Leden:
Restaurant/Bistro Allerlei&Visserij • Casa Don Arroyo • Restaurant Artisan • Restaurant Le Bateau • Restaurant Coquille • Restaurant Christoffel • Eetbar Dit • Bistro de Eeterij • Kakama Asian Food & Bar • Restaurant Lux • Restaurant Le Méridien • Restaurant Nescio • Ristorante Da Peppone • Restaurant Pilkington's • Restaurant Pollevie • Lunch en dinercafé van Puffelen • Ries Eten & Drinken • Restaurant Sense • The Sushi Lounge • ff Swanjéé Grill Wapaz, Wines & Cocktails • Bistro Tante Pietje • Restaurant d'Orient Uskudar • Restaurant in den Zevenden hemel • Restaurant Zoetelief

Bestuursleden:
Gerrit Greveling & Marc Raaijmakers: voorzitters
Bart Derks (Pilkington’s): Vicevoorzitter
Esther Reinders (Restaurant Lux): secretariaat
Geertje Klijn (Coquille) & Kim Spanjer (FF Swanjee): Penningmeesters
Jaques van Geffen (Restaurant Dit): bestuurslid


Terug naar boven