Zomerse gezelligheid op Bossche [eet-] terrassen

Printerversie
Gepubliceerd op: 10-08-2012 | Gewijzigd op: 10-08-2012
Dit jaar maken we de tweede of wellicht de derde zomerperiode mee. Dat komt omdat er nogal wat regenperiodes tussen zaten, die een onafgebroken zomer hebben dwars gezeten. De terrassen in de Bossche straatjes zitten op die zomeravonden tjokvol. Een nieuw [nou nieuw...] straatje is er bij gekomen. Dat zijn de terrassen van Voltaire, Stefano's Pizzeria en Tapasbar Danz in de Stoofstraat van Stefan en Femke van de Pas-Sleutjens.

Stoofstraat; Koffie en broodjeszaak Voltaire. Een leeg terras, maar  deze foto is veel eerder dit jaar overdag genomen. en de  Stefano's Pizzeria [nr. 10] en de Tapasbar Danz [nr. 5] ook in de Stoofstraat, zaken van Stefan van de Pas, die bij nog jongeren erg in trek zijn.-Rechts: Al wat langer bestaand is Compas op de hoek Snellestraat-Kruisstraat, dat sinds  twee jaar in handen is van Yves Mommersteeg
-Hieronder links: Erg populair is DIT in de Snellestraat, de zaak die zowel tijdens de lunches als ' s avonds jong en trendy publiek trekt.
-Hieronder rechts: De Uilenburg met de horecazaken in de Korenbrugstraat en Reinders [Kruisstraat], waar vooral het betere juppenpubliek komt. 

foto's © paul kriele, 10 augustus 2012.
.