Diekman en Koreneef gaan restaurant Klassiek voortzetten

Printerversie
Gepubliceerd op: 05-09-2012 Paul Diekman en Chantal Koreneef gaan restaurant 'Klassiek' in de Korte Putstraat voortzetten. Beiden staan op een punt een nieuwe weg in hun zakelijke carrière in te slaan.
Paul Diekman en Chantal Koreneef zijn de nieuwe ondernemers van Restaurant Klassiek in de Korte Putstraat.

Paul [*1961] heeft in Frankrijk horeca-ervaring opgedaan met een table d’haute en beiden hebben, nadat ze elkaar leerden kennen, een classico-game [muziekspel] bedacht en wereldwijd opgezet.
Paul: ’Deze stap zetten we gewoonweg door ons hart te volgen. We zijn al ons hele leven ondernemers en hebben wel eens voor keuzes gestaan, waarvan men ons zei, dat we stapelgek waren.. . Maar dit ligt ons, we vinden het restaurant leven spannend en uitdagend. We hebben er een goed gevoel bij. Koken vinden we beiden leuk en Den Bosch is een enige stad.’

Paul, die bomer is op de Binnendieze wil met Chantal [*1964] in Klassiek zich gaan onderscheiden van de buren door zowel met entertainment [muziek en zang ] als met de gerechten iets aparts te serveren.
Paul, die jaren in theaters de begeleider was van bekende artiesten, zegt geen slibtongetjes of spareribs, maar zich creatief- onderscheidend te willen opstellen.’ Meer wil hij er nog niet over kwijt.

Klassiek is twee jaar onder beheer geweest van René en Anja Schoenmakers van de Café Klassiek, aan de overkant in de Korte Putstraat.