Johan Busio&PaulvGestel [uitbater] gaan 't nieuwe Misverstant leiden

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-11-2012 | Gewijzigd op: 04-11-2012
Johan Busio [voorheen Cromvoirt ] gaat als kok en Paul van Gestel als uitbater het nieuwe Misverstant [Verwersstraat 23] leiden. Dat etablissement gaat een nieuw leven beginnen als Restaurant Fabuleux.
Momenteel is men bezig het restarant op Verwerstraat 23 te restylen. Met name de bar wordt  gemoderniseerd en uitgebreid. In de voorzaal komen koningsstoelen. De kleur van de inrichting wordt overheersend licht getint.

Paul van Gestel en chef-kok Johan Busio gaan het nieuwe restauarant Fabuleux op Verwersstraat 23 leiden.
foto © paul kriele, 2 november 2012,

Eén ding is duidelijk : De klanten worden weer op hun wenken bediend. Het niveau van restaurant Fabuleux is het hoger segment. 'Maar we serveren geen lifelafjes meer, maar een volwaardige maaltijd. Alle doelgroepen zijn welkom,' licht Van Gestel toe. 'De oorspronkelijke basis van de Franse keuken is ons uitgangspunt. Dat is nu precies de stijl van Busio.'
Van Gestel, die een gedegen voorgeschiedenis in de horeca heeft opgebouwd, doorliep de Middelbare Hotelschool en studeerde voor het hoger certificaat voor wijnen bij het WSET. Hij deed ervaring op bij De Swaan in Oisterwijk, Auberge Bonheur in Tilburg, Busio in Cromvoirt en Parfait in Cromvoirt.
De planning is om op 12 december het restaurant op Verwersstraat 23, met de nieuwe naam Fabuleux te gaan heropenen.
Aan het restaurant zijn, zoals voorheen Rens den Otter al opzette, vier hotelsuites gekoppeld.

Zie ook het artikel 't Misverstant stop en gaat verder in Vught artikel dd. 29 augustsus 2012.