'Crême Coffee & Pastry' op Snellestraat 47

Printerversie
Gepubliceerd op: 27-12-2012 Rick Buter opent in april/mei 2013 op Snellestraat 47 een  sfeervolle & huiselijke  zaak met de naam 'Crême Coffee & Pastry. Onder die noemer valt een ouderwetse koffie-en gebakszaak [pastry], waar naast een lunch ook diverse gebakssoorten [pastries], zoals ze die in Australië en Japan kennen, zijn te verkrijgen.Snellestraat 47 [witte gevel] ondergaat een metamorfose tot een koffie-en gebakszaak onder de naam 'Crême Coffee & Pastry '.

foto © paul kriele, 8 december 202.

De 26-jarige Rick Buter heeft, na een opleiding aan 'De Rooie Pannen', de wereld rondgereisd, leerde in Japan een vriendin kennen en bracht zijn kennis in Japanse en Australische restaurants in de praktijk .
Die ervaring en de leercombinaties met de Japanse en Australische culinaire cultuur bracht hem tot het plan van een koffie-en gebakszaak in Den Bosch. Dat past ook nog eens in de lijn van zijn vader Hans, die achterin de Vughterstraat een Bed & Breakfast-hotelletje leidde.
'Crême Coffee & Pastry' moet nog helemaal vorm krijgen. De voormalige drugsstore is uitgeleefd en wordt in een huiselijke stijl vernieuwd met een schuifpui, een strakke vloer en moderne toiletgroep. Dat alles in een gemoedelijke stijl, waar het prettig is elkaar te ontmoeten. De planning is de zaak in de Snellestraat in het voorjaar van 2013 te openen.