Feestmenu door topkoks voor Antoniegaarde

Printerversie
Gepubliceerd op: 09-11-2008
Bij gelegenheid van het 125-jarig jubileum van Koninklijke Horeca Nederland] hield op 6 november 2008 de afdeling Den Bosch een bijzondere ‘Doedag’ voor ouderen in Antoniegaarde. Dat complex met seniorenwoningen was uitverkoren om daar aan te zitten aan een door studenten van het Koning Willem1-College bereide feestmaaltijd. Onder leiding van topkok Gerrit Greveling van Chalet Royal hadden zij voor deze gelegenheid een licht menu met vis uitgekozen.  Bij de locatiekeuze was de Bossche Horeca-afdeling ingefluisterd door hun plaatselijke voorzitter Tony Rademaker sr. van Hotel Central.
Voor de studenten was het een unieke kennismaking met het vak en met een van de vermaarde patrons cuisinier. Negentig bewoners van Antoniegaarde aan de Zuid-Willemsvaart genoten van de heerlijke dis en het feit dat zij voor dit feestje waren uitgekozen.