In Spoon dat stopt, komt Moments van Marc & Pamela Cox-Dona

Printerversie
Gepubliceerd op: 21-06-2013 | Gewijzigd op: 13-08-2013
Restaurant Spoon op Verwersstraat 18, dat daar - na een verhuizing vanuit de Lepelstraat - nog maar twee jaar zat, stopt. De uitbater Dominique Bauduin gaat een nieuwe uitdaging aan. De horecaman begint een nieuw leven en een nieuwe baan op Aruba. Ook in de horeca. Na tien jaar vindt Bauduin het wel eens tijd een nieuwe uitdaging aan te gaan. Pamela Dona en haar man Marc Cox beginnen er restaurant ´Moments´.

Marc en Pamela Cox-Dona gaan op Verwersstraat 18 restaurant Moments beginnen.

 


Het pand Verwersstraat 18 van overgaat van Spoon naar Moments. [2e pand van links].

foto´s © paul kriele, 11 juni 2011 [boven] en 21 juni 2013.

Pamela & Marc Cox-Dona vertellen enthousiast over het nieuwe pand en het feit dat zij, na De De Roode Leeuw dat afketste, met dit pand hun plannen nu door kunnen laten gaan.

Ook hier geldt weer dezelfde aanpak als de vorige keer met  De Roode Leeuw. Jan en Monique de Bouvrie maken er een leuk en gezellig interieur van. ´De stijl wordt hip en warm,´ vertelt Pamela, de dochter van Carol Dona van Ricoh.
De restyling en het opstarten nemen een maand of  drie in beslag. Maar meteen na  Bourgondisch ´s-Hertogenbosch, op 6 september 2013,  gaat ´Moments, pimp your classics´ open. Met Bourgondisch ´s-Hertogenbosch presenteert het echtpaar zich op de Parade met hun nieuwe formule.
De naam Classics sluit aan op de plannen met de keuken en de kaart die topkok Gerrit Greveling heeft. Greveling gaat uit van de klassieke gerechten, zoals een tournedos, stakes of ossobucco, maar dan in een modern jasje gestoken.

´Moments met dezelfde kok als in Spoon gaat ook lunches draaien.´s Maandags is de zaak gesloten.