Op Hinthamerstraat 27 Miniso gaat weer sluiten

Printerversie
Gepubliceerd op: 28-12-2022 | Gewijzigd op: 28-12-2022
Miniso winkel op Hinthamerpromenade stopt
De Japanse winkelketen, met een vestiging Miniso op de Hinthamerpromenade, stopt dat filiaal. Er is daar weinig omzet te behalen, staat in een artikel van BD. dd 2812202. In de plaats [waar voorheen Blokker zat] komt een soort Apple-store volgens de nieuwe formule. Tegelijk gaat dan de Amacwinkel, ook op de Hinthamerpromenade, dicht. In de nieuwe winkel zijn geen toonbank noch kassa’s. Aan producttafels geven gespecialiseerde medewerkers advies. Er is ook een servicetafel en men kan er trainingen volgen Deze Premium partner van Appel gaat voorjaar 2023 open.

Bericht van 4 oktober 2012 Miniso op plek Blokker Hinthamerpromenade
Zaterdag 2 oktober 2021 ging vertraagd [door corona] Miniso, een Japans luxe Blokker feestelijk  open. Dt eerste 50 bezoekers ontvingen een gooediebag met een knuffel. 
Hinthamerstraat 27 waar voorheen Blokker zat [zie bericht hieronder] en vanaf zaterdag 2 okober 2021 Miniso, een Japans [luxe Blokker]  warenhuis met speelgoed, make-up, koptelefoons, knuffels en ander gerei te koop is. foto © paul kriwle, 4 oktober 2021,

Bericht van 1 maart 2021 Blokker van Hinthamerstraat naar Burg. Loeffplein /Stoa verhuisd
Blokker op Burg.Loeffplein geopend 
Het Blokkerfiliaal nu op het Burg. Loeffplein/Stoa
foto's © henk van esch, 19 maart 2021.


Bericht van 17 februari 2021 Blokker verhuist naar Burg Loeffplein [/Stoa].
Blokker verruilt haar filiaal op de Hinthamerpromenade 27 met Miniso [ook van Mirage Retail Group], en gaat zelf naar leegstaande panden op de locatie Burg.Loeff[plein/Stoa*. Op de Hinthamerpromenade opent het moederbedrijf Mirage Retail een filiaal van Miniso. Miniso is een in Japan gestarte winkelketen met een assortiment  Aziatische design-en lifestyle artikelen. Het gaat om een assortiment dagelijks te gebruiken, practische artikelen onder de € 5. Ze passen bij het dagelijks doen, hobby en thuiswerk zoals schrijfmiddelen en communicatie dingetjes. Ook verkoopt Miniso spullen die afgeleid zijn van populaire poppetjes van TV -series,  zoals Spider Man en Iron Man.
De oude zaak van Blokker op de Hinthamerpromenade 27 verhuist naar Burg. Loeffplein/Stoa.
Het pand is van Blokker, onderdeel van de  Mirage Retail Group.
foto © paul kriele, 17 februari2021.

Het filiaal van Miniso Den Bosch wordt,na Utrecht, Eindhoven en Maastricht. de vierde vestiging van Mirage Retail.

Beriocht van 7 febriuari 2021 Blokker opent filiaal op Burg. Loeffplein [Stoa]
In de leegstaande panden op het Burg. Loeffplein, het deel Stoa geheten, gaat zich een Blokkerfiliaal vestigen. 
Daar zaten  onder meer modezaken in kleding en sportschoenen. Naast de ingang naar de parkeergarage had Van Vliet jarenlang  [tot december 2014] een damesmodezaak. Eerder hadden hier Sissy Boy, Van Dalen en dr .Adams  een vestiging.
De Stoa zoals de winkelgalerij op het Burg. Loeffplein heet.
foto © hans dirkse, 2 februari 2021.

 

Terug naar boven