Burg.Loeffplein: Filiaal Cool Blue geopend

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-07-2022 | Gewijzigd op: 01-07-2022

Bericht van 1 februari 2022 Cool Blue opent filiaal op Burg.Loeffplein
Vandaag, vrijdag 1 juli 2022, heeft Cool Blue op het Burg.Loeffplein in het voormalige Kijkshop pand een filiaal geopend. Daar valt uit een range van 1.000 artikelen te kiezen. Daarnaast is er een infobalie, een reparatiedesk en kan men de online bestellingen ophalen.Uit onderzoek is gebleken, meldt een Cool Blue manager,  dat klanten toch graag eerst zelf een via internet  gekozen product, willen ervaren. Den Bosch heeft daarmee de 14e vestiging van Cool Blue in Nederland en de derde -na Tilburg en Eindhoven- in Noord-Brabant.
 
Op het Burg. Loeffplein opende Cool Blue vrijdag 1 juli 2022 haar 14e vestiging in Nederland..
Cool Blue
gaat zich komende zomer met een winkel vestigen op het  Burg Loeffplein 4,  hoek Achter de Tolbrug in het voormalige Kijkshop-pand.
Daar staan op 1000 m² 1.000 producten uitgestald. Het personeel van Cool Blue [ze hebben nog 40 medewerkers nodig...] geeft advies en helpt bij het uitproberen van de producten van Cool Blue de snel groeiende en moderne organisatie biedt in haar 14e winkel in Nederland ter plekke ook haar services: afhalen, retouren en reparaties aan.  Bestellingen worden ook door het personeel van Coollblue Fietst thuis bezorgd.
 

Burg. Loeffplein 4 hoek Achter de Tolbrug   foto's © paul kriele, 9 december 2013.