Werka/dWinkel + Kings &Queens op Minderbroederspl

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-08-2006 De opzet van life-style in combinatie met een doe-winkel is in het kort de formule van Werk aan de Winkel, een zaak die letterlijk en figuurlijk breed is opgezet in een fris gekleurd interieur. 

Werk aan de Winkel heet de combinatie van winkel workshop en galerie. Deze zit voortaan op Minderbroedersstraat 4. foto © paul kriele, 23 augustus 2006.

Nicolette Kempers en Ondine Kruse namen het initiatief om kunst en mooie spullen te combineren in een winkel. In hun achterhoofd hebben zij een bedoeling kunst op een meer toegankelijke manier bij het publiek onder de aandacht te brengen.
In Werk aan de Winkel kunnen, zoals het woord zegt, workshops gegeven worden op allerlei kunstzinnig gebied. Daarnaast zijn er meubels[op maat] en woon accessoires te koop. Tussentijds exposeren er kunstenaars, zoals nu tot 3 september 2006, Eva Bonneur en Noortje Huige. Daarom is deze winkel/ workshopzaak soms ook een galerie.
Ook geven Nicolette en Ondine ouders/verzorgers de mogelijkheid rustig te gaan winkelen, terwijl hun kinderen [ 3-10 jaar] met iets creatiefs bezig zijn.
 
Een zaak in stijlvolle en erg modieuze tassen en schoenen is Kings & Queens die neerstreek op het Minderbroedersplein, waar eerder een cadeauwinkel en winkel in interieurartikelen was gevestigd. 

foto © paul kriele, 23 augustus 2006.