Scotch & Soda damesmode opent op Markt 15

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-08-2011 | Gewijzigd op: 16-08-2011
Het hoekpand Markt 15, voorheen de herenmodezaak Mennen Mode, wordt momenteel verbouwd tot een damesmodezaak Scotch&Soda. Dat is de naam voor een wereld wijd concern dat onder die naam opereert en ook onder dat merk damesmode in het hoger-, en middensegment brengt. 
Begin augustus 2011 werd met de sloop van het interieur begonnen. De verbouwing is nog in volle gang. Daarna volgt nog de inrichting.
De winkel op Markt 15 op de hoek met de Kolperstraat gaat op 1 september 2011 open. De naam van de bedrijfsleider is nog niet bekend, aldus de locatiemanager die  op de vraag 'Waarom Den Bosch?', aangeeft dat je met mode wel in Den Bosch moet zitten..'.

Hoekpand Markt 15, beter bekend als Mennen Mode. Deze herenmodezaak wordt een damesmodezaak onder de naam 'Scotch & Soda'.

foto © paul kriele, 16 augustus 2011.

Mennen Mode, die nog een zaak heeft in de Engstraat in Heusden zat al vanaf 1979 op de Bossche Markt. 'Maar de huren worden te hoog. Het is voor dit  soort zaken door een particuliere ondernemer niet meer op te brengen,' aldus Robin Mennen. 
Zie ook de site Scotch & Soda