Spaans serviezen+ sieradenwinkeltje La Seņora Dito geopend

Printerversie
Gepubliceerd op: 21-12-2011 Op het Minderbroedersplein, op de hoek met de Snellestraat is nog net in november 2011 de Spaans getinte winkel in Life style 'La Señora Dito' geopend. Het is een lust om naar de kleurrijke en gevarieerde  winkeluitstalling te kijken. 
Life Style betekent bij Birgitte Dito Spaanse serviezen, sieraden, delicatessen en snuisterijen en ook orginele cadootjes. Dat Spaanse assortiment, met aardewerk, bestek, woonaccessoires, piñata's en poncho's, gaat gecombineerd met wat Nederlandse trendy spulletjes, zoals het unieke Blond Amsterdam-assortiment,  inkl. servies.
 

De gastvrije en even hartelijk zakenvrouw Birgitte Dito verwelkomt je erg enthoustast in de kleurrijke Spaans getinte Life Stylewinkel 'La Señora Dito'. Minderbroedersplein/hoek Snellestraat.

foto's © paul kriele, 20 december 2011.
Birgitte was als zakenvrouw in Boxtel al erg succesrijk en won er prijzen als startende ondernemer en een prijs voor haar pandje in de Stationsstraat. In Den Bosch zit ze op een uniek en strategisch plekje. De meeste passanten blijven even stilstaan om de imposante etalages te bekijken.

Zie ook de site van La Señora Dito