Golden Tulip Hotel Central ontvangt 3 awards van reviewsites

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-04-2015 Golden Tulip Hotel Central ontving in de afgelopen week  3 awards van reviewsites. Dat komt door de uitstekende kwaliteit en Bossche gastvriendelijkheid die ook de gasten is opgevallen. Door die uitstekende reviews mocht Golden Tulip Hotel Central drie prijzen in ontvangst nemen.
Award of Excellence én Beste Hotel
Golden Tulip Hotel Central ontving zowel de Award of Excellence van Booking.com, als de awards voor beste hotel van HotelSpecials.nl én Hotels.nl. 
Op Booking.com kreeg Central een waardering van 8,3 en op Hotelspecials.nl een 8,5 en op de website van Hotels.nl zelfs een 8,7. Hiermee is het hotel uitgeroepen tot beste hotel van Den Bosch.
Een trotse directeur Karin Rademaker: ‘’Het doet ons goed te merken dat onze gasten zo tevreden zijn. Daar doen we het uiteindelijk toch iedere dag voor!’’
Jubileumjaar
Om het 110-jarig bestaan te vieren organiseert Golden Tulip Hotel Central in 2015 diverse feestelijke activiteiten voor haar gasten. De officiële datum dat is 4 mei 2015. Dus de maand mei wordt zeker een feestmaand.