Hotel Central opent in Drive Thru een Make Away [afhaal]menu

Printerversie
Gepubliceerd op: 19-02-2021 | Gewijzigd op: 20-02-2021
Op Aswoensdag stelde Hotel Central haar garage aan het Burg Loeffplein open voor het afhalen van een Make Away menu. Dat  bijna kant en klaar menu was door chef kok Richard Mordang samengesteld: Nassi special en haring met uitjes. De entourage in de Drive Thru van Central en de dinerbox waren afgestemd op Oeteldonk. 
Central gaf bij de dinerboxen als extraatje een gratis oud bord met het oude logo van Hotel Central mee en een placement met Oeteldonkse teksten en illustraties. De Take awaymenu's werden [binnen 5 km afstand]  warm thuis bezorgd.
-Bovenaan: Het afhaal buffet in de parkeergarage van Hotel Central. Het afhaal buffet met de extra gratis borden van Central. b-Hierboven: Directeur Karin Rademaker en Saskia Geraerts met een voorbeeld van de  'gedekte tafel' . Onderaan: Lando  Strijbosch van Rotary Den Bosch, die ook een maaltijd kwam ophalen.  foto's © henk van esch, 19 februari 2021.