Gelikte opening van fitnesscentrum Central

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-09-2008 | Gewijzigd op: 03-09-2008
Links boven: na de de officiële openingstoespraken van de wethouder van Economische Zaken Bert Pauli en directeur Karin Rademaker.
En twee impressies van het nieuwe fitnesscentrum die ruim 60m² beslaat.
foto's © paul kriele, 2 september 2008.

Dinsdagmiddag 2 september 2008 opende, na een toespraak van wethouder Bert Pauli, hockeyster en gouden medaille winnares, Janneke Schopman, het nieuwe fitnesscentrum van hotel Central. Op een extra verdieping is een luxueuze fitness ingericht met alle noodzakelijke apparatuur, zoals crosstrainers, roei- en fietsapparaat, een loopband en een meervoudig te gebruiken krachtapparaat.  Aan de ruimte voor de zonnehemel wordt nog gewerkt, maar de sanitaire ruimten staan er al spic en span bij. Deze fitness is – voorlopig - alleen voor de hotelgasten bedoeld.
Pauli vertelde, inhakend op de Olympische kampioene, over de topprestaties van de Bossche economie. ‘Den Bosch staat er in alle opzichten goed voor,’aldus Pauli die het succesvolle Den Bosch vergeleek met het succesvolle ondernemerschap van de familie Rademaker.
Directeur van hotel Central, Karin Rademaker, zette de hockeysters nog eens in het zonnetje. Tijdens de Olympische spelen had ze met trots en emotie naar het Bossche team gekeken. ‘Zij zijn een voorbeeld voor ons allemaal en voor de gehele stad,’ aldus Rademaker die namens de familie aan Janneke Schopman een cheque van 1000 euro voor de Bossche hockeyopleiding overhandigde.
Daarna ontkurkte de oudste van de 5e generatie,  Tom Rademaker, de champagne, terwijl Janneke Schopman al fietsend naar het openingsmoment trapte.
Van de familie Rademaker ontving de Bossche hockeyclub een cheque van 1000 euro.
foto's © paul kriele, 2 september 2008.
Het moment waarop Olympiusch kampioene goud, Janneke Schopman naar de opening fietst, terwijl Tommy Rademaker buiten de champagne ontkurkt.

Voor de gasten was er nog een culinaire afsluiting van dit feestelijk moment.Terug naar boven