Hotel Central -op één na- beste GoldenTuliphotel

Printerversie
Gepubliceerd op: 05-02-2012 Hotel Central behaalde een 2e plaats bij de in 2011 gehouden kwaliteitscontrole* van Golden Tulip Hotels in Nederland. 'Central' van de Rademakers, dat geregeld innoveert en moderniseert, staat al jaren in de top 5 van de “Beste Golden Tulip Hotels”. Bovendien viert de Golden Tulipketen dit jaar haar vijftig-jarig bestaan. 
 
Niet alleen worden de hotelkamers aangepast aan de eisen [ICT, comfort  en veiligheid] des tijds, er is op de bovenetage ook een fitnessaccomodatie ingericht.. Hotel Central is het zomerpaleis van Prins Amadeiro XXV.
foto's © paul kriele, 2 september 2008.

In het afgelopen jaar werden in Hotel Central nog eens 40 hotelkamers verbouwd en van nieuw meubilair voorzien, is de beveiliging in alle liften, die alleen nog via keycards bediend kunnen worden, geoptimaliseerd.

*Kwaliteitscontrole
Die controle wordt uitgevoerd door [een mystery guest van] het Engelse -onafhankelijke- Business Development Research Consultants.
 die criteria legt op merkbeleving, de uitstraling, de service aan de gasten, hygiëne, milieubewust werken, gastvrijheid en vakbekwaamheid van de medewerkers.