Ricoh hoofdsponsor Vestingloop

Printerversie
Gepubliceerd op: 03-03-2010 Op dinsdag 2 maart 2010 is Ricoh - voor 3 jaar - als hoofdsponsor van de Vestingloop ’s-Hertogenbosch verwelkomd. Tegelijk startte directeur Carol Dona in het hoofdkantoor voor haar medewerkers het sportieve programma 'Ricoh in Topvorm' dat bestaat uit wandelen of hardlopen. Het uiteindelijke doel is de deelname aan de Vestingloop op zondag 30 mei 2010. De medewerkers worden begeleid door voormalig olympiërs Marko Koers en Olga Commandeur. 
-Directeur Carol Dona toont het nieuwe shirt van de vestingloop 2010. '
-Links boven: De eerste training voor medewerkers ging van start onder professionele begeleiding van Olga Commandeur. Zij verzorgde op het parkeerdek van Ricoh de warming-up zoals we deze kennen van haar dagelijkse optreden in het tv-programma “Nederland in Beweging”.
-Links: het team van Ricoh dat met hardlopen of wandelen in training gaat voor de vestingloop op zondag 30 mei 2010.

 

Ricoh zet dit sportieve programma direct stevig neer als kersverse hoofdsponsor van de Vestingloop ’s-Hertogenbosch. Dinsdag 2 maart bestempelden voorzitter van de kerngroep Vestingwerken gemeente ’s-Hertogenbosch en initiatiefnemer van de Vestingloop, Peter van Roosmalen en CEO Carol Dona namens Ricoh Nederland hun driejarige samenwerking. 
'Ricoh vindt het belangrijk om zo’n mooie loop in de stad te steunen. Daarnaast ben ik er natuurlijk trots op dat er zoveel personeel meeloopt,' zegt Dona.  Onder het motto “Vestingloop ’s-Hertogenbosch: run by Ricoh” krijgt het hoofdsponsorschap vorm.  zie ook www.vestingloop.nl