Eerste nieuwe fitness in binnenstad al actief

Printerversie
Gepubliceerd op: 09-12-2014 | Gewijzigd op: 17-12-2014
Met de verwachting dat er 3 nieuwe fitnesscentra in de binnenstad zouden komen heeft die van Basic Fit een begin gemaakt. De inrichting op de eerste etage van de flat ‘Loeffstaete’ op het Burg. Loeffplein, gelegen boven de schoenwinkel Topmerk Schoenen Outlet, is begonnen. De apparatuur voor dit 'sportcentrum' werd deze week aangeleverd.


Rockmart is de leverancier van
fitness-apparatuur voor Basic Fit op het Burg. Loeffplein.

foto © paul kriele,  9 december 2013 en 2014 .
Op de eerste etage van wat vroeger ABN/AMRO was, komt ook een fitnessruimte.
Het zijn de vrijgekomen 
kantoren van de voormalige Duitse Bank.

Voor de vestiging in de oude ABN/AMRO-bank in de Visstraat van SportsUSA,  loopt nog een bouwvergunning.

Ook Milon Cirkel, dat op de tweede etage van de modezaak Zoomers in de Kerkstraat komt, verkeert nog in een procedure. Het pand is van Built to Build van John Groenewoud. Pas in december 2014 werd bekend dat  Jan en Gemmy Schellekens daar het fitnesscentrum Tiga Health and Beauty gaan vestigen.
 
Kerkstraat

Perceel van John Groenewoud dat  
deels is verhuurd aan Piet Zoomers
.
De tweede etage staat nog leeg.

foto © paul kriele, 2 juli 2014.
 
Op de derde etage van het pand  van Built to Build van John Groenewoud gaat Ramon van Veluw en diens vriendin Floor van Boxtel van het verderop gelegen café TicTac een sjiek hotel beginnen. Van de 17 kamers worden er twee suites. Ontwerper van de interieurs is Anton de Goof van Design  Maximo. De opening van The Duke Boutique Hotel staat gepland voor maart 2015.  De kamerprijzen liggen rond de € 130. De suites kosten wel wat meer.
Terug naar boven