Sponsor Spinning bij Wladimirov voor Villa Joep

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-03-2009 | Gewijzigd op: 25-03-2009
Zondagmorgen 22 maart 2009 werd -al traditiegetrouw - bij Wladimirov Wellness aan de Rijnstraat een vier uur durende spinning gehouden. De opbrengst van deze sponsor-spinning gaat naar het goede doel. Op deze editie waren er weer meer deelnemers dan voorgaande keren. Youri Wladimirov moest in de grote zaal van zijn sportschool er 14 extra fietsen bijzetten en toch werd er nog een serie gegadigden, die op de reservelijst stonden, teleurgesteld.
De op het moment van publiceren geschatte opbrengst beloopt tegen de € 6000 euro.

Links boven: Liesbeth van Hout die Wellnesseigenaar Youri Wladimirov afwisselde bij deze zondagmorgenspinning voor Villa Joep.
Boven: Spas Wladimirov, Marian Biolek en Youri Wladimirov in gesprek over het verloop van deze geslaagde actie.
Links: een volle zaal met 39 deelnemers, die sommigen 2 en anderen 4 uur spinning volbrachten voor het goede doel.


foto's © paul kriele, 22 maart 2009

Met Liesbeth van Hout en Youri zelf, die elkaar na 2 uur als trekker én entertainer afwisselden, volbrachten de  39 renners en rensters tezamen in die  vier uur de eindstreep met een totaal bedrag van bijna € 6000.  Dat bedrag gaat naar kankeronderzoek bij kinderen die aan neuroblastoom lijden.
De actie bij Waldimirov Wellness maakt deel uit van een landelijk intiaitief van de Vereniging erkende Sportcentra.

Ook voor de interne sporter werd gezorgd,  soms met een grapje, zoals hier bij het Pijnenburgs koekhappen, aangereikt door Youri Wladimirov, maar andere keren met calorierijk en suikerrijk voedsel en drank. foto's © paul kriele, 22 maart 2009.

 zie ook site Wladimirov Wellness

Terug naar boven