Impressie Spinnen bij Wladimirov voor Villa Joep

Printerversie
Gepubliceerd op: 19-03-2010 | Gewijzigd op: 21-03-2010
Afsluiting met aanbieiding cheques voor Villa JHoep
Om vlak voor 4 uur werd zondag 21 maart 2010 de marathon 'Spinning for life' in Wladimirov Welness afgesloten.
15 van de 19 fietsers, die 's morgens om 10 uur waren  begonnen voltooiden olv [na Natascha en Yuri] Liesbeth deze zes uur durende zondagmorgen marathon. Vijf van hen hadden er 12 uur ! opzitten.
Ine Stol, ambassadrice van Villa Joep, mocht uit handen van Yuri Wladimirov enkele cheques in ontvangst nemen. De eigenaar van Wladimirov Welness verwacht dit jaar 1000 euro te plussen boven de 6.000 euro die vorig jaar bijeen werd gebracht.  'Landelijk werd vorig jaar een half miljoen ingezameld,' vertelde Stol. 'De lat voor dit jaar lag hoger, want de strijd tegen kanker houdt niet op,' sprak Ine Stol tot slot. Zij kondigde op de valreep nog de opening in 2013 aan van een nationaal oncologisch centrum voor onderzoek naar kinderkanker.

Na afloop was er nog even uitfietsen en rek - strekoefeningen om de spieren te ontspannen.
foto's © paul kriele, 21 maart 2010.
Ine Slot ambassadrice van Villa Joep neemt enkele cheques van Yuri Wladimirov in ontvangst. De opbrengst beloopt dit jaar waarschijnlijk tegen de  7.000 euro.

Impessie zondagmorgen 21 maart 2010
Wladimirov Welness telde zondag  21 maart 2010 ruim 100 fiet[st]ers die meededen aan de spinningmarathon voor Villa Joep. [zie hieronder]
De editie 2010 was uitgesmeerd over drie dagen waardoor er -vergeleken bij voorgaande edities van 1 dag-  zeker 40-50 meer deelnemers waren, zegt  Yuri Wladimirov die met zijn vrouw Natascha de marathon voor kinder-kankerpatiëntjes organiseert. Die méér-deelname levert ook een grotere opbrengst op. Zondagmorgen stond de teller al op € 5.000  en dat kan alleen maar veel meer worden op het moment van afsluiting zondagmiddag 21 maart 2010 om 4 uur, als de cheque aan de ambassadrice van Villa Joep wordt overhandigd.
Onder de muziekbeelden met beat en dance en sterk ritmische klanken, aan de samenstelling waarvan Yuri uren heeft, gewerkt, deinen en dansen de mannelijke en vrouwelijke deelnemers deze zondag 6 uur of minder op hun fiets mee.
wereldkampioenen hockey
Dat gebeurt aan één stuk, af en toen een korte pauze voor een sanitaire stop, en daartussendoor krijgen ze wat peperkoek, een banaan, een krentenbol, of ander -licht verteerbaar -koolhydraatvrij eten aangereikt en veel water. Maar het ritme bepaalt de speaker [Natascha of Yuri], tot at de klok vier uur slaat en de driedaagse marathon is beëindigd. 

De beelden, de muziek en de speaker bepalen het tempo van deze spinningmarathon.
foto's © paul kriele, 21 maart 2010
Yuri en Natascha Wladimirov organiseerden en regelen de programma's van de marathon die 2 [vrijdag], 4 [zaterdagmiddag] en 6 uur [zondag] beslaan.
Als speaker wisselen ze elkaar  telkens na 2 uur af.


 
Dit jaar was er een overweldigende deelname van rond de 120 deelnemers, doordat de marathon zich over 3 i.p.v. 1 dag uitsmeerde. Om 4 uur [zondag 21 maart 2010] sluit Wladimirov Welness de marathon af en ontvangt de ambassadrice van Villa Joep de opbrengst.

Voor Yuri is de deelname hartverwarmend. 'Je merkt dat de betrokkenheid bij het achterliggende doel erg groot is.
Bij de deelnemers aan de marathon zijn ook enkele nieuwelingen. 'Sommige van hen willen graag, maar zijn nog wat huiverig om gelijk al 12 uur te gaan spinnen. Daarom kozen we voor deze gespreide opzet,' zegt Yuri, die ook enkele Olympisch kampioenen hockey binnenkreeg, onder wie vrijdag het hele hockeyteam heren I van Den Bosch en zaterdag Mathijs Brouwer en Maartje Paumen.

bericht 19 maart 2010 start spinning marathon Wladimirov Welness

Boven: Elk jaar doen zo'n 40 sporters/fitnessliefhebbers mee aan de landelijke actie voor Villa Joep.
Links: In Den Bosch overleggen  zoon Yuri en vader Spass Wladimirov van 'Wladimirov Welness' over de opzet van de organisatie die dit keer over drie dagen is uitgesmeerd.

foto's © paul kriele, 16 maart 2008 [boven] en 22 maart 2009[l].

Dit weekeind neemt o.a. sport -en fitnesscenter 'Wladimirov Welness' voor de achtste keer deel aan een landelijke actie voor Villa Joep [kinderen met blastoomkanker]. Dat gebeurt op drie dagen met een spinningmarathon door circa 40 enthousiaste leden van de sportschool in de Rijnstraat. De deelnemers zijn aangesloten bij de Vereniging Exclusieve  Sportcenters[VES].
De opbrengst bedroeg in de Bossche sportschool de afgelopen twee jaar ruim € 6.000 en het aantal deelnemers schommelt tussen  de 35 en de 40.
De spinners treden aan - naar keuze - voor 2  uur [vrijdagavond en zaterdagmiddag],  4 uur [tezamen], of 12 uur voor deelname op alle drie de dagen. 

zie ook www.villajoep.nl of Wladimirov Welness

Terug naar boven