Wielermarathon bij Wladimirov tbv kinderkanker

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-03-2008
Wladimirov Welness nam zondag 16 maart 2008 als een van de erkende sportscholen [VES] deel aan de marathon ten bate van kinderkanker.
Het aantal van - globaal - 30 deelnemers was gelijkwaardig over het mannelijk en vrouwelijk geslacht verdeeld.
Op de rechter foto [links] Natascha, Youri's collega, al fotograferend. 

foto's © paul kriele
, 16 maart 2008.
 

Zondagmorgen 16 maart 2008 verreden in Nederland honderden cyclisten voor een goed doel in erkende [VES] sportscholen een 3-uur durende marathon: de Spin4Life. Deze jaarlijkse traditie, eertijds opgezet door de Business Club, brengt elk jaar globaal 3 ton in het laatje. Dat geld is bestemd voor Villa Joep!, een fonds tegen - Neuroblastoom - kinderkanker.

Impressie van de collectieve sportieve opwinding [spinning] tbv kankerpatiëntjes, olv -links- Yuri Wladimirov.

foto's © paul kriele, 16 maart 2008.

In sportschool Wladimirov Welness aan de Rijnstraat zaten al vroeg een dertigal mannen en vrouwen [van wie sommige zomers buitenrenners zijn] op het zadel, achter een flesje spa en een handdoek bij de hand. Onder heftige discomuziek en bij de kreten van sportschoolleider Youri Wladimirov, zoon van Spas, de oprichter van dit Welness center, lieten de tientallen renners zich aanmoedigen en sturen over een parcours van bergen en dalen, voor enkele minuten afgewisseld door een vlak weggetje en dan weer alle krachten gevend voor een korte sprint. 

De deelnemers hadden via sponsoring al gezorgd voor het welslagen van dit landelijk evenement . Om 11 uur -na deze 3 uur durende spinning -maakte Youri Wladimirov de eindstand - ruim 3.000 euro - bekend. Vorig jaar werd landelijk 300.000 euro ingezameld.
Voor de finale stond de champagne al klaar, naast de broodjes kaas en krentenbollen en andere voedingsupplementen, die tussendoor de magen moesten sterken. 
De deelnemers spinnen elke week 1 of 2 keer bij Waldimirov. Dat afwisselend programma speelt zich dan binnen 1 uur af. Bij dit evenement werd Yuri geassisteerd door Natascha en Marian.
zie ook www.villajoep.nl

Terug naar boven