Cheque van 2.425 voor Villa Joep bij 30 jaar Wladimirov Welness

Printerversie
Gepubliceerd op: 30-06-2013 | Gewijzigd op: 30-06-2013
Zondagmorgen 30 juni 2013 werd in Wladimirov fitness & welness in de Rijnstraat de jaarlijkse spinningmarathon verreden voor Villa Joep. Dat is een fonds dat onderzoek steunt naar de oorzaak van hersen-kanker bij jonge kinderen[ Blastoom]. De circa 30 deelnemers brachten met hun sponsoractie € 2425,50 op, een royaal bedrag dat door de ambassadrice van Villa Joep Inge Stol met open armen werd ontvangen.
Het AMC heeft intussen via DNA-onderzoek de oorzaak van het Blastoom weten te achterhalen, maar is nog bezig een juist medicijn uit te testen.

-Boven  de spinningmarathon van zondag 30 juni 2013 [10.00-15.00 uur] bij Waldimirov voor Villa Joep.
-Links toespraak van eigenaar Yuri Wladimirov aan de sponsoren en de gulle gevers en aan zijn team. Links Bjorn Biolek en Rick Leenders [l.].  Middenin Spas Wladimirov, de oprichter van de sportschool
.

foto´s © paul kriele, 30 juni 2013.

Sportschool Wladimirov hied ook nog eens, vanwege het 30 jarig bestaan, ’s middags een receptie waar door enkele sportieve klanten een boeket bloemen en twee fotoboeken over 30 jaar Wladimirov aan eigenaar Yuri en Natascha Wladimirov werden aangeboden. Diens vader, Spas Wladimirov, de oprichter van de sportschool, huldigde ook nog eens speciaal twee oud leden, de 82-jarige Koosje Klooster en Henk van Maanen.
In een terugblik sprak Yuri Wladimirov over het allereerste begin, de tijd dat fitness nog een vies begrip was, van mannen met tattoos.

Het eindresultaat van de marathon.

foto´s © paul kriele, 30 juni 2013.
De overhandiging van de cheque van € 2425,50 aan Inge Stol, de ambassadrice van Villa Joep. Links Yuri Wladimirov. Rechts Denzel, zoon van Inges vriend die ook had deelgenomen aan de marathon

De laatste jaren is de sportschool alleen maar uitgebreid, niet in volume, maar in capaciteit. Ondermeer door bootcamp, uitjes voor de buurt, hardlopen en andere takken van fitness, zoals bewegen gericht op de jeugd onder de tien jaar, bij wie bewegen en gewicht vaak een probleem is. Yuri dankte voordat hij ging proosten, zijn team met Kyra, Marjan, Henny, Bjorn en Rick.
Toespraak  door Henk Engel,  een van de leden van Waldimirov. gericht aan Yuri en Natascha Wladimirov.
foto´s© paul kriele, 30 juni 2013.
Twee oud- leden Henk van Maanen [l.] en de 82-jarige Koosje Klooster met Spas Wladimirov die hen speciaal huldigde.

Daarna kwam het moment om de opbrengst van de spinningmarathon aan het fonds Villa Joep te overhandigen. Het bedrag van ruim 2.400 euro werd na een filmpje over het fonds door de ambassadrice Inge Stol in ontvangst genomen. In dat filmpje bleek dat er door het AMC grote vorderingen mbt het onderzoek en de medicijntest rond blastoom zijn gemaakt.

In 2012 werd € 3.000 en in 2011  € 2.700 voor Villa Joep ingezameld.

Terug naar boven