Chocolatebar in Dry Hamerkens op 8 november open

Printerversie
Gepubliceerd op: 28-10-2017 | Gewijzigd op: 08-11-2017
Nieuw voor de stad is nu eens geen koffiebar, maar een chocolatebar.Initiatiefnemer /motor achter deze en nog 45 andere vestigingen onder de formule  Brownies & DownieS is Thijs Swinkels*. De nieuwe Bossche chcolatebar* gaat op 8 november a.s. op Hinthamerstraat 57, beter bekend als De Dry Hamerkens, open. De vestiging is onderdeel van de Chocolate Company, die de formule Brownies & DownieS ook hier toepast. Bedrijfsleider of formulemanager, zoals dat in deze franchisezaak heet, is Philip Christiaans.

...............................
Hinthamerstraat  de Dry Hamerkens

De chocolatebarin het
knusse pandje op Hinthamerstraat 57,
met de herkenbare voorgevel is sfeervol ingericht. 


foto © paul kriele, 26 oktober 2017 [hierboven].
...............................................................................................

======================
Zie ook de site van de Chocolatebar.

*Eerder -december 2012 - ging al in de Lange Putstraat 3 een Brownies & Downies, ook met  Thijs Swinkels op de achtergrond open. Toen was Maarten Klopstra de bedrijfsleider en Jelle Hielkema de kok. Maar deze zaak sloot op 12 april 2016.
Zie artikel Lunchroom in Lange Putstraat geopend.