Nieuw Hinthamerstr spellenzaak gay-café JoboParket

Printerversie
Gepubliceerd op: 19-08-2005 | Gewijzigd op: 18-08-2010
De Hinthamerstraat krijgt geleidelijk aan een beter aanzien. Zo lang Hank Nooteboom en Roel Gielen bezig zijn met renovaties van panden gaat het de goede kant op.
Deze week heeft Jobo parket zich geconcentreerd op Hinthamerstraat 105 bij Décork parket-en kurkvloeren.. Het daar tegenover gelegen pand op nummer 92 is vrijgekomen en staat te huur.
Daarnaast –op nummer 90- zat de spellen- en stripszaak van Atomik. Die is failliet. De 25-jarige Roman Jekautz, voormalig werknemer bij Atomik, gaat de zaak voortzetten onder de nieuwe naam ‘De Dobbelsteen’. De Bosschenaar Roman is bezig het interieur een nieuwe en frisse uitstraling te geven. Vanaf 1 september 2005 is de De Dobbelsteen, met een assortiment spellen van onder meer Warhammer, Catan en Koloniste weer open. Dan zal ook de nieuwe site in de lucht zijn: www.dedobbelsteen.com.

Links de verbouwing van het pand Hinthamerstraat 98 [voormalig Desiré Camp] tegenwoordig van van Roel Gielen. Hinthamerstraat 92 de spelletjes 'De Dobbelsteen'.
foto's gerard monté, 24 augustus 2005.

Intussen hebben Wouter van Acquoij en Arnold van Krieken in hun toekomstige gay-café op Hinthamerstraat 187 niet stilgezeten. Het interieur van dit hoekpand met het St.Jacobsstraat is stijlvol aangepast. Zodra de vergunning binnen is gaat ‘For Men’ open. Dat is dan wel twee maanden later dan was voorzien.