Kunstdagje in culinaire en bloemrijke sferen

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-09-2005 Hinthamerstraat Monique de Kleijn, een enthousiaste en ondernemende winkelierster in de Hinthamerstraat organiseerde zondagmiddag 4 september 2005 met de kunstenares Josien Broeren weer eens een gevarieerde vernissage. Onder het motto Art Ventura 2005, waren zowel in restaurant Nescio als bij bloemist De Keijn werken van Josien Broeren te zien. Zij legt zich toe op keramiek, maar heeft de schilderkunst als basis. Rond half twaalf verrichtte wethouder Elly de Jonge de opening door een Bossche persoonlijkheid. 

Boven en rechts; De kunstenares Josien Broeren legt zich vooral toe op keramiek [r]. Midden poseert ze voor de bloemisterij van Monique de Kleijn in de Hinthamerstaat.

Onder; Behalve van kunst genieten, was er ook muziek te horen van een accordeonist en kon men bij kunst, culinair vertoeven in restaurant Nescio [r]. 

foto's © gerard monté, 4 september 2005.
 
   

Art Ventura, maar ook muziek klonk er zondagmiddag 4 september 2005 in de Hinthamerstraat, de straat die er weer bovenop komt dankzij allerlei creatieve initiatieven en restauraties van panden. 
Werken van Josien Broeren zijn te zien bij restaurant Nescio in de Hinthamerstraat.