Woonsfeercadowinkel Eigen Stekje op Hinthamerstraat 86

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-02-2011 'Eigen Stekje'heet de nieuwe zaak op gebied van woonaccessoires en woonsfeercadeau-artikelen. In Eindhoven is ale en dergelijke zaak, die een initiatief is van 'Reclameproducties Van Mil & Van Mil'.
Bedrijfsleider Diede van der Loo legt uit dat 'Eigen Stekje' meer is dan een hebbedingetjeszaak. Zelf heeft ze op St. Lucas Vormgeving en Productpresentatie gestudeerd. Haar kennis reikt dan ook verder uit dan verkoopster of bedrijfsleider.
'Ik geef ook adviezen waartoe in de winkel een aparte afdeling is ingericht. Dat kan gaan van kleuradviezen of over woondecoraties en/of verlichting. Dat aspect sprak me ook erg aan, legt Diede uit. 'Behalve dat we woonsfeerspullen verkopen hebben we ook kinderspeelgoed, kleinmeubels en een assortiment verf, muziek en PMTD. 

Hinthamerstraat 86, het middelste pand, waar deze maand februari 2011 de woonsfeerzaak 'Eigen Stekje'wordt geopend. Diede van der Loo uit Schijndel is de bedrijfsleider van 'Eigen stekje'. een zaak van Van Mil & van Mil uit Oirschot.

foto's © paul kriele, 14 februar 2011.

Tijdens haar studie op St. Lucas kwamen ook specialiteiten van etaleren, decoreren, belettering en reclame op de studielijst  voor,' verklaart Diede, die aanvankelijk ondernemer had willen worden. 'Maar toen Reclameproducties Van Mil & van Mil met dit voorstel kwam, sloeg ik dat aanbod niet af. Want  de zaak geeft me ook gelegenheid mezelf te ontplooien.'

De nieuwe ondernemer is van vele markten thuis, want behalve haar kennis op gebied van decoreren en kleuren, ontwerpt en maakt ze zelf ook sieraden. 'Dat komt er dus allemaal bij de verkoop bij..', zegt de ondernemende en welbespraakte 'winkelierster.

zie ook eerste artikel, dd. 2 januari 2011 Eigen stekje