Hinthamerstraat: Opening Buurtsuper KC Markt /

Printerversie
Gepubliceerd op: 11-10-2006 Wethouder Eugster heeft woensdagmiddag 11 oktober 2006, samen met de Rosmalense zanger Albert West, met het doorknippen van het lint, de nieuwste super KC Markt geopend. Dat is een buurtsuper, gevestigd op het einde van de Hinthamerstraat [210] naast Reinier van Arkel. Daar krijgen jongeren in de groep van 18-23 jaar ‘…de kans om door werkend leren bagage op te pakken voor een terugkeer in de maatschappij,’ aldus Eugster.

Alvast een foto die vast de krant niet haalt: de wethouder Jetty Eugster en zanger Albert West bukken rezamen eerst om aan de andere kant van het door te knippen lint te komen. Dat was bij de opening van de buurtsuper KC Markt op Hinthamerstraat 210. Daarover volgen straks nog meer foto's.. 

foto © paul kriele, 11 oktober 2006.
 

Voor de wethouder, die ‘hutje bij mutje’ in de zaak van nog geen 60 vierkante meter stond, hoopte dat die drukte zo zou blijven. Deze zaak is meer dan een winkel. Het is een ontmoetingspunt wat nabij Reineir en Antoniegaarde erg op prijs wordt gesteld . 

De super met John als de filiaalleider, biedt alles wat elke andere super ook verkoopt. Mede-intiatiefneemster Nicole de Koning van Job coaching huurt het pand van Maikel Schuuring en Gerard van den Brandt. Albert West, maakte met zijn herkenbare liedjes na het officiële gedeelte de sfeer in de zaak. Daarin deelde ook de zangeres van Try2. West bood Wethouder Eugster en Nicole de Koning de eigen cd ‘Amarillo’ aan. Tot slot ontvingen, naast de wethouder en de zangers, ook de tot nu toe verdienstelijke sleutelfiguren van de zaak van de bedrijfsleiding een bos bloemen.

-Boven: De act die door de krappe ruimte deels buiten moest plaatsvinden.
-Rechts: De kassa en het winkelinterieur.
-Onder: Special guest Albert West en de manager van Job Coaching Nicole de Koning.

foto's © gerard monté, 11 februari 2006.
   


Terug naar boven