'Eetzaken’ Baguette en Pane Amore in Hinthamerstraat dicht

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-01-2006 Vanaf begin januari is Baguette, de luxe broodjeszaak van Marie Louise Henskens gesloten. Baguette, zoals het kleine zaakje op Hinthamerstraat 150, naast de Schildersstraat heette, opende nog geen jaar geleden. De omzet viel tegen, maar het is ook de vraag of hier de juiste ondernemer op de juiste plaats stond.

Hinthamerstraat 150, rechts naast de Schilderstraat Baguette en dan Blond Picchino en dan de BigPink.

foto © gerard monté, 2 maart 2006.

Marie-Louise kreeg het allemaal niet meer verwekt en georganiseerd. Bovendien was de branche voor de Hinthamerstraat te hoog gegrepen. Ook ervoer Baguette te veel concurrentie van gelijksoortige zaken in de straat. Het pandje is van Hank Nootenboom.

Pane Amore et Fantasia Hinthamerstraat 134 b [2e pand v.l.]  is een zaak in Italiaanse delicatessen die in februari 2006 dicht gaat.  

foto's © paul kriele, 30 januari 2006.
 

Pane Amore e Fantasia op nummer 134B gaat ook dicht. Eind van de maand sluit Peter Wellens de zaak die zijn vrouw Els leidde. Ook hier gold dat het voor haar - naast een andere baan -te zwaar. Wellicht, als ik hele dagen open zou zijn, kon ik er nog een goeie boterham mee verdienen, zegt Els Wellens. Wellens is nog in gesprek met kandidaten die de zaak willen overnemen, maar niet met Italiaanse eetwaren en delicatessen.