Kwakkelende nering in de Hinthamerstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 17-01-2012 | Gewijzigd op: 17-01-2012
Het zit de nering in de Hinthamerstraat niet mee. Eerder berichtten we al over de leegstand in de Vughterstraat, maar in de andere hoofdstraat is het zeker niet minder.
Het enige positieve is dat er twee nieuwe zaken zijn bijgekomen: op de plek van Léon damesmode, die failliet ging opent op 9 februari 2012 een kindermodezaak Name it* en op de plek van Foto-expert is D'n Oetel, een zaak in carnavalsartikelen geopend. Maar deze D'n Oetel van Marcel Veldman [Oosterhout] zit er maar tijdelijk.

* Name it zie artikel 12 januari 2012.


Damesmode Léon op nummer 8. Na een faillissement vorig jaar zomer gesloten. Maar als kindermodezaak gaat dit perceel weer begin februari 2012 open. Ook nieuw, maar helaas tijdelijk is de zaak in carnavalsartikelen D'n Oetel die zit op de hoek met de Torenstraat.

foto's © paul kriele, 17 januari 2012.

Ook een 'nieuw' verschijnsel zijn de dumpzaken. Die zitten er op de Hinthamerpromenade een stuk of  6.

Perfecto, dat als de 'Shirt company' ook een dumpzaak is. Het zit naast A-Mac op nummer 73.
Dumpzaken in bedden op 66 en in kleding op 68.
foto's © paul kriele, 17 januari 2012.

VTegenover de Nieuwstraat: Van Leest platenzaak ging failliet en er kwam de dumpzaak 'Disini'  in kleding in. 
foto's © paul kriele, 17 januari 2012. 
Vlakbij de hoek met de Nieuwstraat:
Nummer 48 is al jaren een dumpzaak in kaarten en feestartikelen. Ert naast, op 44/46, is een dumpzaak in boeken bijgekomen.

Faillissementen van schoenenzaken en van de damesmodezaak Léon.
Net zoals Van Leest en Léon die failliet gingen, zijn ook de schoenenzaak Divino op nummer 46 en rechts Cinderella ook schoenen, op nummer 11, failliet gegaan en zijn gesloten of gaan sluiten. foto's © paul kriele, 17 januari 2012.Terug naar boven