Nieuw café op Putstraat 3, voorheen de Proeverij

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-02-2009 | Gewijzigd op: 13-02-2009
Op Korte Putstraat 3 is de Proeverij van Harry van den Meijdenberg gevestigd. Het pand is van Hugo Cooijmans die er de Business Club 'Van Ons' gaat openen.

foto © paul kriele, 13 februari 2009.

Korte Putstraat 3 is het café van Harrie van den Meijdenberg, maar die stopt vanwege persoonlijke omstandigheden met het horecabestaan.
Hugo Cooijmans opent in dit pand van Heineken de Business Club 'Van Ons'. Daartoe richtte hij de Vereeniging Ter Leeringhe ende Vermaeck op. Daarvan kan met aandeelhouder worden. Als maximum is 100 leden gesteld.
Zij dragen elk een deel van de stichtingskosten bij. Een informant zegt  elk  voor € 3500 investeert, maar Cooijmans spreekt dat bedrag tegen.

Cooijmans, die ooit begon als barman in Hart van Brabant en met zijn softwarebedrijf C'tac beurs genoteerd werd,  zit als altijd vol ideeën waar hij nimmer slechter van is geworden.
De initiatiefnemer van 'Van Ons' zoekt nog wel naar een -vrouwelijke -bartender.
Het café 'Van Ons' blijft een open zaak die voor eenieder toegankelijk is en speciaal voor de aandeelhouders is af te huren.
Het interieur moet nog verbouwd worden evenals de bovenetage, die   -niet volgens Cooijmans, maar wel volgens de bron- nog  verhuurd is  aan een student.

De initiatiefnemer 'Vereeniging Ter Leeringhe ende Vermaeck Van Ons' stelt zich ten doel onferlinge relaties en contacten te bevorderen.
Aan het lidmaatschap vanb 'Van Ons' is de leeftijdsgrens 25-53 jaar gekoppeld.