Schoenenboutique Grotesque L. Putstraat 22 geopend

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-06-2011 | Gewijzigd op: 08-06-2011
Op Lange Putstraat 22, een pandje dat al velerlei bestemmingen heeft gehad, zoals reisbureau, beddenzaak, biljartfabriek en makelaarskantoor, biedt vanaf juni 2011 onderdak aan het internationale schoenenmerk Grotesque.
Achter dit merk opereert het echtpaar Geert en Ellis Slaats-Havelaar. Beiden zijn Waalwijkers en…. het ligt voor de hand, schoenenvaklui. Geert is geboren in de Waalwijkse schoenfabriek van zijn grootvader, aldus laat de erg creatief opgezette en informatieve site van'Grotesque' zien.

In het rechter pandje - op Lange Putstraat 22 - heeft het echtpaar Geert en Ellis Slaats een schoenen/ontwerpwinkel  onder de naam Grotesque geopend. Ellis Slaats-Havelaar die met haar man Geert het bedrijf in exklusieve schoenmode leidt.

foto's © paul kriele, 8 juni 2011.

Het ondernemersechtpaar Slaats, dat in een dorpje nabij Den Bosch woont, zit al van jongs af aan in de schoenen. Geert Slaats heeft aan dit merk zijn ziel en zaligheid gegeven en houdt ook zelf de ontwikkeling, productie en verkoop van dit schoenenmerk in eigen hand, vertelt de charmante Ellis te midden van modellen en schetsen van wel erg bijzondere schoenen.

'Grotesque' is een wereldwijd bekend schoenenmerk dat met Italiaans leder in Portugal wordt geproduceerd.
Het heeft een eigen gezicht. Dat wil zeggen dat het met hoogwaardig materiaal is gemaakt volgens een milieu bewust proces.
Het gepassioneerde echtpaar koos voor een knus pandje gelegen tegen het centrum aan. Op deze locatie in – wat Ellis - een mooi en eigenzinnig straatje noemt,  willen ze ook in Den Bosch met de cliënt feeling houden over hun ontwerpen en producten. 

Zie ook de site www.grotesqueshoes.com