Kerkstraat 71 wordt in plaats van luxe broodjeszaak een modezaak

Printerversie
Gepubliceerd op: 15-07-2012 | Gewijzigd op: 16-07-2012
De plannen van de van huis uit Griekse ondernemer Grigor Grigoriou lopen spaak*. Het jeugdhotel van Geoffrey Groenewoud op de hoek Stationsweg- Koninginnelaan gaat nog wel door, maar met welke exploitant  is nog onbekend.
De luxe broodjeszaak annex ijssalon op Kerkstraat 71a, naast Bandolera is van de baan. Bandolera gaat voor een uitbreiding zelf dit perceel innemen.
De naam 'Sweet home' had Grigoriou er al voor bedacht. Het pand -71 en 71a - werd, met acht andere panden in de binnenstad, voorjaar 2012 verkocht aan David Damen van 'Liesbosch Vastgoed Maatschap'.

*Zie voor artikel Gregor Grigoriou opent  jeugdhotel en luxe broodjeszaak  dd. 1 januari 2012

De verbouwing van Bandolera moet komend najaar zijn afgerond. Overigens is de verbouwing van nummer 71 a een opluchting voor de omliggende ondernemers, die jaren tegen de verloederde toestand hebben moeten aankijken.Uit de periode Geoffrey Groenewoud dateren tal van problemen waardoor de vorderingen mbt de bouwaanvraag spaak liepen.Kerkstraat 71/71a, waar de modezaak Bandolera gaat uitbreiden op de plek waar een luxe broodjeszaak annex ijssalon was gepland
.
Het voormalig officialaat van het bisdom werd in 2008 door Geoffrey Groenewoud gekocht, maar voorjaar 2012 kwam het in handen van 'Liesbosch Vastgoed Maatschap.'

foto © paul kriele, 27 februari 2012.