Piet Zoomers Kerkstraat opent 6 september

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-08-2012 | Gewijzigd op: 24-08-2012


Eindelijk wordt de nieuwbouw in de Kerkstraat, op de plek van het postkantoor in gebruik genomen. Piet Zoomers opent op donderdag 6 september 2012 een citystore van 3000 m2,  zo staat dat o.a. op de sedert kort aan de Bossche situatie aangepaste website van Piet Zoomers te lezen. Er boven prijkt een getekend stadssilhouet  met o.a. de  Draak en de Sint Jan.
In februari 2011 werd bekend dat Zoomers voor Den Bosch had gekozen. Maar de echte aanpassing van het gebouw van Groenewoud [Built tot Build] aan de bestemming van modezaak begon pas begin 2012.
Er moesten ondermeer ook enkele roltrappen in de zaak, die op het principe van vrije tijdswinkelen, c.q. funshoppen en fashion is gebaseerd, komen. Regelmatig zullen in de zaak de zich steeds vernieuwende collecties worden getoond.

Zo staat het nieuwe pand van Piet Zoomers in de Kerkstraat hoek Korte Putstraat in de Nieuwsbrief van Zoomers afgebeeld.

Nog meer good will kweekt het Overijsels bedrijf door met de Hockeyclub 's-Hertogenbosch, [wat zal het Comité Naam 's-Hertogenbosch ageren tegen de schrijfwijze Den Bosch], een sponsorkontrakt te tekenen. Zoomers was al een official supplier van de Nederlandse Hockeybond.
 
In de advertentie van Zoomers' Nieuwsbrief  staat een oproep voor kandidaten die 'naar een aantrekkelijke baan in een dynamische omgeving' uitzien.
De feestelijke opening vindt plaats op zaterdag 8 september 2012.
Zie ook de website van Piet Zoomers en artikel dd. 3 februari 2011 op Bastion Oranje:  Piet Zoomers naar Kerkstraat