Faillissement : veiling panden Geoffrey Groenewoud

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-05-2015 | Gewijzigd op: 04-10-2015
Zoals eerder gemeld werden  diverse ondernemingen van Geoffrey Groenewoud failliet verklaard. Een volgend traject is dat diens panden worden geveild. Ze staan er - al jaren ! - gehavend en verloederd bij. Dat is helaas een kenmerk van deze Boasche ondernemer/makelaar geworden.
Daarover is al volop geschreven.
Zie  onder faillissement Geoffrey Groenewoud  in de zoekfunctie of bij St.Janshof of  over de familie Groenewoud

Het Brabants Dagblad  meldt [dd.23052015]  dat de veiling van 300 panden uit diverse ondernemingen van Geoffrey Groenewoud in delen geveild worden.Op die manier komt de opbrengst van interessante en minder interessante panden, die dan in eééen cluster geveild worden hoger uit, zegt Dix. die met collega  Maarten van Ingen deze affaire afrondt.  

Eerste cluster panden van Geoffrey Groenewoud 
 
-Links: Torenstraat  5-7 Pilkingtons. Het restaurant  bevindt zich in het rechter pand op nr. 5. Links is het daarbij betrokken pand op nr. 7, voormalig woonhuis van hoedenmaakster Rietje Merckx-Sleegers, waarvan de bovenetage als woning is verhuurd.
-
Hieronder: Hinthamerstraat 62 Funny Fashion.

-Links onder: Ridderstraat 13-15.

foto's © paul kriele, 24 mei 2015.
   

 
  -Links:  Karrenstraat 12-14 en 16 waarvan de gevels in een vervallen staat verkeren. Het interieur van restaurant 'De Bossche Kar' [2e pand v.l.] is wel helemaal opgeknapt. Het kleine -rechter -pandje is  Shoarma Den Bosch.
 
-Rechts:  Havensingel 19 en 20, links een voormalig herenhuis, tegenwoordig een kantoorpand en rechts voorheen discotheek De Swing dat er al jaren verloederd bij staat.

foto's © paul kriele, 24 mei 2015.
 


Terug naar boven