Hoger Beroep Groenewoud inzake faillisssement uitgesteld

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-08-2013 | Gewijzigd op: 22-08-2013
Woensdag 21 augustus 2013 zou 's middags het Hoger Beroep plaatsvinden dat [de advocaat van] Geoffrey Groenewoud had in gesteld tegen de uitspraak van het faillissement van de zakenman in de onroeren goedmarkt.

Zie hieronder voor de details over die zaak.

Echter de zitting is uitgesteld op verzoek van Geoffrey zelf. Die bracht argumenten in dat er bepaalde privézaken spelen, die hij liever achter gesloten deuren behandeld wilt zien. De rechter ging hierin met hem mee,  aldus de informatie van Brabants Dagbladredacteur Ad Rijken. De datum van behandeling is nog niet vastgesteld.

Bericht van 28 juni 2013: Ruzie tussen neef Bob en Geoffrey is oorzaak Faillissement Geoffrey Groenewoud
Achter de schermen speelt  zich een ruzie af tussen Bob Groenewoud, die bezit de oude Club Caroussel [Karrenstraat 1, 3 en 5]  en Geoffrey, die de eigenaar is van de etages daarboven [Tweede Korenstraat 7,11 en 15].
Doordat Geofrey de etages -nog - niet opknapt, zit dat Bob dwars en heeft diens neef Geoffrey nu een faillissement aangesmeerd.
Op de achtergrond speelt wel, dat  de gemeente Geoffrey een dwangsom heeft opgelegd om hem er toe aan zetten die etages in een redelijke én veilige staat terug te brengen. 
Er zou, zo melden ons twee bronnen, ook sprake zijn van een steunvordering van nog een andere Vughtse ondernemer. Daarmee zou aan de regel dat twee partijen een aanvraag voor een faillissement moeten indienen,  zijn voldaan.
Vergissing faillissementsaanvraag
Zoals hieronder Geoffrey Groenewoud al aangaf dat de aanvraag op een vergissing is gebaseerd en hij - via zijn advocaat Dingemans- beroep heeft aangetekend, blijkt nu 4 juli 2013, daat het gerechtshof daarover vridjag 5 juli uitspraak doet.

Karrenstraat 1,3 en 5 van Bob Groenewoud en om de hoek de verzakte etages op Tweede Korenstraatje van Geoffrey Groenewoud..
Daar ligt dus de familietwist achter
.

foto © paul kriele, 8 juli 2011. 

zie ook artikel 'Club Caroussel op Karrenstraat 1-3 en 5 mag weer open. dd.18 mei 2011.

>>Bericht van  27 juni 2013 Faillissement Geoffrey Groenewoud 
 Het faillissement van Geoffrey Groenewoud wordt in twijfel getrokken, niet door de curator, maar door Groenewoud zelf.... Zo meldt Omroep Brabant. Dat komt niet van Geoffrey zelf, want die staat nimmer de pers te woord.. [..] .

Faillissement..?
Het zal wel een misverstand zijn, zoals zoveel een misverstand is geweest in het zaken doen van Geoffrey Groenwoud.

foto © paul kriele, 6 september 2011.

Volgens Maarten van Ingen, de vervanger van Groenewouds advocaat Stiekema van Holla Advocaten dient Stiekema vandaag -donderdag 27 juni 2013- een beroepsschrift in tegen het faillissement. Groenewoud verklaart daarin dat er sprake is van een misverstand.Terug naar boven