Deurwaarder int voor schulden Geoffrey Groenewoud

Printerversie
Gepubliceerd op: 31-10-2013 | Gewijzigd op: 31-10-2013
Geoffrey Groenewoud, die hier en daar panden heeft staan in de stad, waarvan diverse met achterstallig onderhoud, is ook eigenaar van St. Janshof. Beter gezegd:  was eigenaar, want Groenewoud is door gebrek aan financiën met de ontwikkeling ervan gestopt. St. Janshof, gelegen tussen Verwersstraat, Lange Putstraat en Parade, dat jaren geleden startte, is nog steeds niet voltooid. 

Geoffrey Groenewoud in de schulden.

foto © paul kriele,  6 september 2010.

Om de schuldeisers van Groenewoud tegemoet te komen heeft de bank een deurwaarder ingeschakeld. Die probeert via allerlei bronnen alsnog geld  te verwerven.
Deze week werden omwonenden van Sint Janshof benaderd door deurwaarder Smiesing-de Bruin uit Gorinchem.
Beoogd werd de huur op te strijken van panden waarvan Smiesing denkt dat ze aan Geoffrey Groenewoud toebehoren.
Om die betaling veilig te stellen, werd de huurders gevraagd de betaling rechtstreeks aan Smiesing te voldoen ipv aan Groenewoud.
Merkwaardig overigens want in de Verwersstraat staat voor zover bekend geen ander pand dan St.Jandshof, dat aan Geoffrey Groenewoud behoort.

St.Janshof in de Verwersstraat.
De panden Verwersstraat 76 en78, die eerder onderdeel uitmaakten van St.Janshof, zijn gekocht door een daar woonachtige, uit Helvoirt afkomstige schoenimporteur Shoeters, die beide panden in eigendom heeft verworven.

foto © paul kriele, 12 juli 2011 en 8 februari 2013 [r.] .